Een groene wand is heel decoratief en sluit geheel aan op de trend van groen en duurzaam.

Een groene wand voorziet in de behoefte om de natuur ook binnenshuis een belangrijke plek te geven. Eigenlijk kun je een groene wand een verticale tuin noemen. Waar een normale tuin een grote oppervlakte nodig heeft is een groene wand een creatieve oplossing voor een beperkte ruimte.

Het belang van goede verzorging

Een groene wand beschikt niet over een laag aarde zoals planten in de tuin. De planten moeten hun voedingsstoffen uit plantenbakken halen en de verzorging is dus erg belangrijk. Daarom wordt een groene wand voorzien van een irrigatiesysteem dat zorgt voor de juiste dosering water en voeding.

Als u een groene wand wilt op uw werk en geen tijd om er de nodige aandacht aan te besteden kunt u bij ons een abonnement afsluiten voor het onderhoud. Zo heeft u er geen omkijken naar en uw verticale tuin staat er altijd even mooi bij.

Voordelen van een groene wand

Een groene wand is heel decoratief en sluit geheel aan op de trend van groen en duurzaam. Maar er zitten ook veel praktische voordelen aan het gebruik van een groene wand.

  • Een natuurlijke geluidsreductie
  • Meer zuurstof en minder fijnstof
  • Verbetering van de luchtvochtigheid

U ziet dat het goed mogelijk is om veel meer groen binnenshuis te halen. Een groene wand heeft een positieve invloed op het gevoel van mensen en is het proberen zeker waard.

Voor alle informatie over de bijzonderheden van een groene wand kunt u natuurlijk terecht bij Thijert Bloemsierkunst in Hengelo. We verwelkomen u graag in onze winkel.