Hydrocultuur wordt het meest toegepast in zakelijke- en publieke ruimtes. Is het u wel eens opgevallen dat het een groot verschil maakt als er planten aanwezig zijn in een spreekkamer, ontvangstruimte of kantoor? Hydrocultuur is daar bij uitstek geschikt voor omdat het weinig onderhoud vergt. Het bedenken van de vorm maar ook het plaatsen en het onderhoud kunt u allemaal aan ons uitbesteden. U heeft er dus helemaal geen omkijken naar.

Abonnementen voor hydrocultuur

Hydrocultuurplanten hebben waterwortels waardoor de planten precies zoveel water opnemen als ze nodig hebben. Er is geen grond nodig om ze in te planten. Het weinige onderhoud dat ze nodig hebben moet wel goed worden uitgevoerd. Daarom bestellen bedrijven meestal niet alleen de planten voor hydrocultuur bij ons maar ook een abonnement voor het onderhoud

Is het u wel eens opgevallen dat het een groot verschil maakt als er planten aanwezig zijn in een spreekkamer, ontvangstruimte of kantoor?

Natuurlijke decoratie in uw kantoor

Planten geven uw kantoor een andere uitstraling. Ze creƫren een aangename omgeving om in te werken en hebben een gunstige invloed op het humeur van uw medewerkers. Maar ook gasten zal het opvallen dat u aandacht heeft geschonken aan de werkomgeving. Die natuurlijke decoratie in de vorm van hydrocultuur zal alom worden gewaardeerd.

Om uw hydrocultuur geheel tot zijn recht te laten komen besteden wij ook veel aandacht aan de plantenbakken en potten waarin de planten worden geplaatst. Die worden in vele kleuren en vormen door ons aangeboden. In ons fotoalbum op de website kunt u voorbeelden daarvan zien.

Wilt u ook uw hydrocultuur laten verzorgen door Thijert Bloemsierkunst, maak dan een afspraak. We komen graag bij u langs op kantoor.