Een minder plezierige gelegenheid waar bloemen onmisbaar zijn is het gedenken van een dierbare die is overleden. De graftak is daarvoor bijzonder geschikt. Een graftak kan heel persoonlijk worden uitgevoerd, afhankelijk van de passies van de overledene. Had hij of zij vioolspelen als passie, dan kunnen we de graftak in de vorm zijn favoriete instrument maken. Dit is slechts een voorbeeld, waarvan u er meer kunt bekijken in ons fotoalbum.

U ziet dat ook bij een begrafenis creativiteit een belangrijke rol kan spelen. Wij helpen u daar graag bij met voorbeelden en originele ideeën.

Wilt u op een passende manier uw medeleven tonen? Kom dan op bezoek in onze winkel om een fraaie graftak uit te kiezen.

Met een graftak van Thijert treft u de juiste toon

Als u op een bijzondere manier uw respect wilt tonen aan de overledene biedt een graftak van Thijert vele mogelijkheden. Wij raden u van harte aan om onze inspiratiewinkel te vereren met een bezoek. Daar kunnen we u ideeën aan de hand doen voor het personaliseren van een mooie geste als een graftak. Uw persoonlijke inbreng zal door de achterblijvende familie erg worden gewaardeerd.

Geef op een passende manier blijk van uw medeleven

Dat beetje extra aandacht kan het dragen van het verlies voor de familie iets gemakkelijker maken, dus waarom zou u het nalaten? Een sterfgeval is vaak al moeilijk genoeg. Bloemen kunnen nabestaanden troosten en hun pijn verzachten. Kies daarom voor een exclusieve graftak van Thijert Bloemsierkunst in Hengelo. Wij weten samen met uw inbreng de juiste toon te treffen.