Inspiratiewinkel, Thijert Bloemsierkunst Hengelo

In een ruime, overzichtelijke bloemenwinkel aan de Deurningerstraat 106 in Hengelo, presenteren wij u een mooi gevarieerd aanbod van bloemen, planten, potten en interieurartikelen. Met een winkeloppervlak van meer dan 700 m² is er voor ieder wat wils. Altijd een ruime keuze uit vele mooie verse snijbloemen van het seizoen. Boeketten kunt u door onze medewerkers ter plekke naar wens laten maken. Daarnaast is er altijd keuze uit diverse kant en klare boeketten.

Openingstijden

Ma t/m Vrij 8.30 – 18.00 uur
Za 8.30 – 17.00 uur
Do 8.30 – 20.00 uur

Bloemen, planten en meer!

Tevens vindt u bij ons een ruim assortiment aan bijbehorende decoratiematerialen, zoals glaswerk, bloemenvazen, potten en allerlei woonaccessoires die onze bloemsierkunst fantastisch ondersteunen. Onze inspiratiewinkel ruikt niet alleen heerlijk naar bloemen, maar geeft u ook inzicht in wat u allemaal kunt doen met bloemen en planten.

Persoonlijke aandacht en service

Met persoonlijke aandacht en een eigen herkenbare stijl, bieden wij – al meer dan 50 jaar – onze klanten nét even wat anders dan het gebruikelijke boeket bloemen. Onze creatieve en enthousiaste medewerkers helpen u graag met advies, tips en natuurlijk mooie bloemencreaties! Foto bloembinderij / medewerkers

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel 074 – 29 16 531, onze medewerkers helpen u graag!