Rouwarrangementen specialist Hengelo | Thijert bloemsierkunst

Rouwarrangement bestellen en bezorgen Hengelo

Afscheid nemen met bloemen is een mooie laatste groet. Dat kan op een respectvolle en gepaste manier in de vorm van een rouwarrangement. Bloemen zijn onmisbaar bij het gedenken van een dierbare die is overleden. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Persoonlijk maatwerk in rouwarrangementen

Het rouwarrangement kan heel persoonlijk worden uitgevoerd, afhankelijk van de hobbies of passies van de overledene. Had hij of zij vioolspelen als passie, dan kunnen we het rouwarrangement in de vorm van het instrument maken. Dit is slechts een voorbeeld, waarvan u er meer kunt bekijken in ons fotoalbum. Aan de hand van voorbeelden kunnen wij het rouwarrangement geheel afstemmen op uw persoonlijke wens, smaak en herinnering van de overledene.

U ziet dat ook bij een begrafenis creativiteit een belangrijke rol kan spelen. Wij helpen u daar graag bij met voorbeelden en originele ideeën.

Wilt u een rouwarrangement laten maken of eerst meer informatie / inspiratie?

Bel 074 – 29 16 531, onze medewerkers helpen u graag!

Kistdecoratie, bloemenkranzen, rouwbloemstukken

Alle rouwarrangementen worden met de grootste zorg door ons samengesteld. Rouwtakken, klassiek en modern, in diverse soorten, maten en kleuren. Denk ook aan kistdecoratie, bloemenkransen, rouwbloemstukken of rouwboeketten, waarbij we tevens de rouwlinten voor u kunnen verzorgen. We nemen graag de tijd om u hierin te adviseren.

Bezorgen van uw rouwarrangementen

Onze ervaren medewerkers weten als geen ander dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren. Wij bezorgen bij u thuis, in kerken, crematoria en aula’s in o.a. Hengelo, Enschede, Borne en omgeving, waarbij u het gewenste tijdstip van levering kunt aangeven.